• news

O se tama ma lona alo e mafai lava ona aumaia i fafo se "laupapa taʻaloga lalolagi"

Sa e vaai i se tama o tausia se tamaititi?

I le tele o mafaufau o tagata, tama e tausia a latou fanau = "le faʻatuatuaina". Ae i Huddersfield, Peretania, o loʻo i ai se tama, i le gaioiga o le vaʻaia o lana fanau e le gata i le lelei tele, ma i le ala, na fuafuaina ai foʻi se taʻaloga taʻaloga.

 

Manatu i le laulau 'ai
屏幕快照 2021-03-17 上午10.08.00

Dano se tamā 45-tausaga le matua le fanau a le toatolu ma se olaga fiafia i le aiga. I le 2020, o le faʻafuaseʻi o le faʻamaʻi na faamalosia ai tamaiti e taofi le aʻoga, maDan sa tatau ona nofo i le fale ma tamaiti.

Se tasi aso, Dan sa fai ana meaaoga ma lona afafine Cora. Talu mai le COVID-19, ua ola le fanau i le olaga lava lea e tasi i aso uma: 'ai, fai meaaoga, taʻalo, moe. Latou le mafai ona vaʻai i a latou uo; e le mafai ona latou manavaina le ea fou i fafo.Dan sa faanoanoa e vaai Coraliu e avea ma se manulele pio. Sa vave ona mafaufau ma fai atu iaCora, “Ei, e te fia taalo i se taʻaloga laupapa?” “Ae Tama, matou te taaalo i laupapa laupapa i aso uma…” “Faʻafefea la le taalo i la tatou taʻaloga laupapa i lenei taimi?”

 

Ma o lea na amata uma lava

屏幕快照 2021-03-17 上午10.08.19

Faʻaaogaina Cora'Ole taʻaloga e sili ona fiafia iai ile faiga o taʻaloga, na latou sauni e fai se lalolagi faʻananau pei ole Falepuipui ma tarako. Fuafuaina o mataitusi, fausiaina o tala…Cora ma Dan ua maileia i se tama-afafine mafaufauga.

 

Sa sau se matauila

屏幕快照 2021-03-17 上午10.08.29

Ina ua uma le Epiphany fefaasoaai nisi auiliiliga luga Facebook, o se atisi igoa Gary King valivali CoraO le ata ma, i se isi itu, na valiina se faavaa. O le ufiufi lea na fauDan iloa o lenei e mafai ona avea o se mafai faʻasalalau laupapa taʻaloga.

Faatasi ai ma Kimfesoasoani, CoraO ata na ola, ma na latou galulue faʻatasi foi e fausia se kalaveni mo le taʻaloga. Mai iina,CoraQuestlauiloa o le kiona.

Ina ia mafai ona faʻateleina le uaʻi ma lagolago, na latou faia se luga o le initoneti faʻataʻitaʻiga i le mea taʻalo e ono fautuaina ai suiga. O le 'upega tafaʻilagi aloaia ua salalau atu i atunuʻu e aofia ai Amerika, Polani, Tenimaka, Suetena, Siamani ma Kanata, ma le faitau afe o tamaiti o loʻo auai i le fuafuaina o le taʻaloga. Na latou faia ituaiga uma o mataitusi, agavaʻa, kata o oa ...

O le autu sa faʻatulagaina o le £ 12,060, o le tau lea o 400 seti o le taʻaloga, ae na sili atu nai lo mea na faʻamoemoe i le naʻo le 40minute talu ona maeʻa le taʻaloga. I se tauvaga faʻaputuga tupe na faʻatoa maeʻa, na maua ai e le taʻaloga le £ 150,000.

 

CoraTofotofoga

 

Ole taʻaloga faʻataʻitaʻi lea e talafeagai mo 1-4 tagata ma ova atu ile 6 tausaga. Oe o le a taʻalo i se toa, suʻesuʻe ma au soa, aloese mai mailei, taua monster, ma mulimuli ane sefeina se dwarf igoa Kevin. E tolu laʻasaga i taʻamilosaga taʻitasi: o le gaioiga, o le tulaga o le monster ma le tulaga o le faitauina. I le gaioiga gaioiga, o le tagata taalo faʻagaoioia le toa ma faʻafetaui gaioiga e pei o le minoi, osofaʻia, saili, ma fesuiaʻi aitema.

屏幕快照 2021-03-17 上午10.08.39

A osofaʻia le tagata taalo, e manaʻomia e ia le taʻavale o se maa taisi. O le faʻailoga e fai ma sui o le alualu i luma ma le avanoa e fai ma sui o le toilalo Afai e leʻi sasaina e le tagata taalo le sauʻai, o le a suia le kata tagata i le isi itu seʻia manuia le isi taaiga. Taʻitasi amio i ai lona lava uiga (ie, agavaʻa), pei o le agavaʻa e toe taʻavale le maa taisi a o osofaʻia. O le igoa, soifua maloloina ma gaioiga manatu o le taʻaloga mafai ona faʻapitoa:

 

I le vaega o le monster, e tatau ona faʻagaoioia ia monster ma osofaʻi ia tagata latalata ane pe faʻagaeʻe se numera faʻapitoa o laʻasaga (faʻamoemoe i le gaioiga o le monster).

 

O le taʻaloga foʻi o loʻo iai le sili Boss, le apogaleveleve, o ia o se taufaʻamataʻu faifai pea i le tagata taʻalo. I le vaega o le faitauga, o le apogaleveleve tele Boss o le a aliali mai, ma sauni e tuli oe i lalo i soʻo se taimi.

 

 

 

Aisea ua matua lauiloa ai?

屏幕快照 2021-03-17 上午10.08.49

 

Soʻo se taʻaloga e tutasi, e fiafia ai tagata taʻalo. O nisi netizens fai mai, "Leai maua KS aoga tele."

 

Sword teine ​​o le muamua tagata na latou faia. "Mulimuli ane, toatele tagata na auai i le fausiaina o Sword teine, lea ua avea foi ma lauiloa i le taʻaloga."Dan taʻu mai ia matou.

 

“O le kata o oa hedgehog i le taʻaloga na tusia e se tama mai Amerika, e igoa ia Raya. ” Dantusi i nei pepa, pei uma o ana oa. I le taʻaloga, e mafai ona e fauina lau oe tagata taʻuleleia, lau oe lava auupega, lolomi, ona e tau lea.

 

Lenei o se miti faʻapitoa mo oe lava. Ina ua maeʻa le taʻaloga i luga o le KS, na maua ai le faʻaneʻeneʻega maualuga mai le toʻatele o tamaiti aʻoga tulaga lua ma tamaiti aʻoga maualuluga. Aua e oʻo mai i le taimi nei, o aʻoga tulaga lua i nisi o atunuʻu pei o Amerika ma Peretania o loʻo tapunia pea. Ma o isi matua ua faamalosia e a latou fanau e totogi e o atu e talanoa i isi. O lenei taʻaloga o se meaalofa na auina mai e le Atua e laveaʻi latou.

屏幕快照 2021-03-17 上午10.08.59

 

Ina ua uma le taʻaloga avea lauiloa, Dan ma Cora ulufale i luga o le sili news tulaga. DanFai mai ia i matou, "Ou te leʻi mafaufauina o le igoa o le au taaalo taʻaloga o le a paʻu ia te aʻu. Ae i le taimi o le quarantine, e matua fiu mea uma, tatou manaʻomia se mea fou. " Peitaʻi, e leʻi faʻaosofia le manuia o le taʻalogaDano faanaunauga. Ou te le manaʻo e avea ma se tagata taʻalo taʻaloga taimi, ma ou te faʻamoemoeCoraQuest mafai ona mauaina e le au lolomitusi.

 

O se tasi o matua na taalo i le taʻaloga ma lana tama tama e fitu tausaga le matua ma le ADHD. Fai mai le matua, pau lava lea o le taʻaloga a lana tama ua uma ona taʻalo. Sa leai se ita poʻo se popole i le taimi o le taʻaloga, ae o le taʻaloga atoa na taʻalo fiafia.

 

Ina ua uma ona iloa o le taʻaloga na matua lauiloa, Coraoso i luga fiafia. “Cora ma o le a ou faia se vitio e uiga ia Lego i le isi, ae ou te le iloa pe mafai ona ou faia lelei, " Dan fai mai.

 

 

 

Na auai foʻi le Matai i le foafoaga!

 

 

 

I se faʻaopopoga i tamaiti mai uma i le lalolagi atoa, e oʻo lava i tagata taʻalo taʻaloga na auai i le foafoaga o lenei lalolagi.

 

 

 

O le tisaini Jerry Hawthorne, o ai na fuafuaina lelei taʻutaʻua tamaiti vaʻavaʻaia taʻaloga e pei o Le Ala ole Tamaloa ma le Isumu ma O Knights of the Doll, uaʻi totoʻa atu i lenei taʻaloga ma faʻaopopo ona lava tagata i lenei malaga.

 

E taua tele lenei mea ia i matou. Aua e le gata tatou te fiafia iJerry, ae pei ona matou faʻamoemoeina, na ia faia lana lava lalolagi vaʻaiga faʻavae i luga CoraQuest. Ma o nei foi na aliali mai luga KS crowdfunding.

 

 

 

“Matou te faʻamoemoe o lenei mea e mafai ona faʻaosofia ai le fauina o tagata uma ma faʻailoa mai o latou manatu e ala i tusi ata ma tusitusiga, tusa lava pe le lelei lau taumafaiga, e te le ma foi.”

 

 

 

Lenei taʻaloga faia Dan ma Coratagata lauiloa. Na taunuʻu a latou taʻaloga i le tumutumu o tagata, ma na sosoʻo ai ma talanoaga ma TV.

 

Lenei, ua latou pisi taliina masalosaloga o tagata e uiga i le taʻaloga. I totonuDanO lana vaʻai mamao, e tele lava lisi o tagata e faʻafetai ai. O le taʻaloga o le a le pine ae aliali mai luga o laulau o le tele o atunuʻu, leaDan le moemiti i ai.

 

“Sa matou faia se mea tele.” Dan taʻu i lona afafine.

屏幕快照 2021-03-17 上午10.09.10

 


Taimi Post: Mar-17-2021