• news

Faigofie Ona Fai Atu Nai Lo Na Faia! Faʻafefea ona Aloʻese mai le "Design Disaster" o Taʻaloga Faʻafoe

est (2)

Vaʻai i laina o taʻaloga taʻaloga i luga o le taʻaloga taʻaloga, e mafai ona e manatuaina le taʻaloga o lona ufiufi e fiafia i ai muamua vaʻaia? Poʻo le taʻaloga e fiafia lana masini, ae foliga mai e tau faʻafefe.

I se isi itu, o le ufiufi o se taʻaloga fuafua ai pe lelei se taʻaloga pe leai. Faʻatasi ai ma le faʻaleleia atili o le matagofie o tagata tulaga, laupapa taʻaloga ua le toe avea o se oloa e naʻo aofia ai masini. Taʻaloga ata ua leva ona avea ma mea taua pe mafai ona faʻatau lelei se taʻaloga laupapa.

Talu ai nei, le kamupani taʻaloga na lolomiina Decrypto tatalaina se fou upu-mateʻi taʻaloga: Master Word. Le faʻatonu ata o le taʻaloga,Manuele Sanchez, faʻaalia tagata taaalo le aotelega vaʻaiga ma ufiufi tisaini faʻagasologa o le taʻaloga.

est (3)

O se ufiufi taʻaloga faigofie e foliga mai na oʻo i le tele o masalosaloga, mate, ma toe taumafai. I le avea ai o se pati pati, auala e tu ese ai mai le tele o taʻaloga avea ma se faigata faʻafitauli moMaster Word.

est (4)

Faʻamatalaga Taʻaloga 

Master Word o se taʻaloga pati-taumateina taʻaloga. I le taʻaloga, tasi le tagata taʻaʻalo o le taʻiala, tusia pepa mai le deck. O le vaega totoe e nafa ma le mateina o upu.

Master Word ua vaevaeina i ni vaega se lua, o le paʻepaʻe vaega o le lautele lautele o upu, o le vaega mumu o le uiga faʻapitoa, pei o le: manu-povi, ituaiga-adidas, amio-Mickey Mouse, ma isi.

O le papaʻe vaega o le a faʻaalia i le mateia. O le taʻamilosaga o le taʻaloga e atoa le 90 sekone mo e mateia le mate o le upu ma faatumu le pepa mate. Taʻitasi tagata taaalo e tolu mumu pepa mateia.

Faʻafefea ona fai pati taʻaloga taʻaloga?

Mo se taʻaloga masani a le pati, o le faʻaaluina o taimi ma mea totino e foliga mai e leai se aoga. Ae pei ona fai mai le muagagana, ole faigofie e pito sili ona faigata. Ae maise pe a tatou mananaʻo e faʻaopopo tele, ae tatou te le mananaʻo e tutusa ma "isi."

Ina ua tatou vaʻaia muamua se taʻaloga laupapa, o le a le mea muamua e tosina mai i tatou? Ioe, e tatau ona avea ma faavaa pusa o le taʻaloga. I se taʻaloga faʻavae, o mataitusi tatou te vaʻaia i luga o le faavaa o le avatar o le tagata taalo, o le tagata latou te taʻalo i le taʻaloga.

Peitaʻi, mo taʻaloga e le o ni mea taua, ae maise taʻaloga pati e leai ni tagata ma ni taumatemate upu, o le faʻafitauli o le faia o se ufiufi malosi o se mea masani. Muamua lava, o faʻafiafiaga taʻaloga o loʻo i ai se lautele lautele aofia ai o se le masani ai taʻaloga taʻaloga o le a le apili i se tasi.

est (7)

Afai e tele naua au elemeni i lau faavaa, e le iloa e tagata le ituaiga o au taʻaloga e tatau ona i ai. Mo se faʻataʻitaʻiga: Afai e te fuafuaina se pupuni faigofie, pei o, sili ona mauoa talaʻaga ma se tele ulutala, o lau taʻaloga o le a leiloa i le fiaselau o masani taʻaloga, pei lava o isi tagata uma. I tausaga talu ai nei, o le tele o pati pati na faia se igoa mo latou lava i le laupapa taʻaloga alamanuia ma a latou iloga tulaga.

est (6)

Afea Gagana mo skyshatter masini ma minimalist faavaa o le tusi sau i fafo, toatele tagata na manatu o le pisinisi pule pule i le ola. Ae o le mea moni, o lenei ufiufi fou e matua ofo lava. Na matou faia foi a matou lava "paʻepaʻe paʻepaʻe" ma faʻanei foliga ata i luga o le faavaa o le taʻaloga, lea na atili manuia ai.

est (5)

"Oe" o le moni protagonist—- 

I totonu Master Word, ona o le matafaioi a le taʻitaʻi, le tusi ata Sebastian ma sa ou filifili e tusia se ata o se concretization o le faatusa o le taitai. Ae ui i lea, o le fausiaina o tagata o se galuega sili ona mataʻutia: teine ​​poʻo le tama? Talavou pe matua? Paʻepaʻe pe paʻe?

I le tatou taʻaloga, o le taʻaloga o le tusiaina o upu ma taumatemate upu o se taʻaloga e suʻesuʻe ai le tali atu ma le poto, ma o le alope o le mea moni o se sili atu filifiliga-ae o lenei ua laga ai se isi fesili: Ua ova tele?

Sebastian fai mai a fai o tatou tagata palu faʻafuaseʻi i ona po nei ma ona po nei, e leai se masalosalo faʻapena, e pei o le:

est (8)

Faʻavae i luga o lenei, (tusiata) tusia ata o manu eseʻese.

est (9)

est (10)

Ole mea taua ile faigata ole faigofie-

Ina ua maeʻa talanoaga ma le taʻaloga taʻaloga Gérald Cattiaux ma le Faifeʻau Farani Asmodee, sa matou fuafuaina faatasi le aotelega o le taʻaloga: o fetu mumu e le gata e faʻaopoopoina lanu, ae faʻaalia ai foʻi le autu o le pati taʻaloga. 

est (11)

I lenei auala, le taʻaloga taʻaloga ma le aotelega vaʻaiga a Master Word na fuafuaina i lenei auala. O le tuʻufaʻatasiga o mumu ma uliuli masani e faigofie ma limafoai. O le ulu o le tamaʻi alope e faʻamalamalamaina le pito i luma ma le pito i tua o le kata, ma o le ata o le paʻepaʻe ma le mumu i luga o le pepa o igoa e sili atu le mafanafana ma ia ogatasi ma le aotelega o le aʻafiaga.

E masani ona taulaʻi la matou mamanu i le taʻaloga o le taʻaloga ma suʻesuʻe lona manuia. O le mea moni, o lanu o ufiufi, kata, ma faʻailoga i soʻo se mea tatou te vaʻai i ai ua mamanuina lelei lava.

E masani ona taʻua e le au taʻalo taʻaloga, o le taʻaloga o le gaioiga o se toʻesea o le faʻaitiitia. O le mamanu o le taʻaloga taʻaloga o se faʻagasologa foi o le faʻafaigofieina faigata. I tua atu i na mea uma, laupapa taʻaloga o se atoa, ma faatufugaga atagia foʻi le vaega o le malosi o le laupapa taʻaloga.

est (1)


Taimi lafoina: Ian-18-2021