• news

Sa ou toe malaga i tua i le afe tausaga talu ai ma avea ma leoleo

A o ou tamaititi, sa ou moomoo maimau pe ana mafai ona avea aʻu ConanO le umiaina o lana pu uati o le ituaiga lava lea e tasi, ma ina ua uma ona ou fanaina se isi, na ou tago lava i le aveina o le masini faaleotele leo, ma ina ua maeʻa ni fefulisaʻiga faigata, na ou faapea atu: "E tasi lava le mea moni."

csd

Ina ua ou matua, na ou matauʻa Kogoro Akechi i totonu Edogawa Ranbu. E le ona ou te fiafia e fefulisaʻi, ae ona e manaia tele le faʻaalia o isi tagata.

Afai o mafaufauga a Iapani e tumu i tofo uiga ese ma uiga ese, ona o mafaufauga Amerika e aumaia ai ia te aʻu le lagona o burger + vevela maile-manaia, ae o le vevela pa.

Faataitaiga, Toesega mea na tupu Tusi. I loʻu manatu, o se taʻaloga lenei e manaʻomia le suʻesuʻeina o QR code, faʻailo, ma faʻaupuga. I le taimi o le taʻaloga, sa ou faia ai foi se tala Amerika.

Ae o le mea ou te leʻi mafaufauina o le tausaga nei na faʻasilasila mai ai e le ofisa se gaioiga tele: e fa galuega fou na lomia faʻatasi.

dasgf

Lenei taʻaloga, taʻua ole Meleniuma Faasologa, aofia ai le faʻamatalaga anamua o le 1400, o le faʻaonapo nei o le 1900 ma le cyberpunk faʻamatalaga o 2400.

cdsvsg

O le talaaga talaʻaga o le taʻaloga o loʻo setiina i le itu o le afe tausaga, faʻatasi ai ma le faʻalauteleina o le taimi, e mafai ai ona malaga i totonu o taʻaloga e tolu e fofo ai se mea lilo tele atu.

In Bloom, e le o ia o se fugalaʻau

Hia, e le o se puaoa

I le lata mai lomiga o le Saina lomiga o Knight's Creed: 1400, oe taalo i se naita igoa Abra Levy, o ia e i ai se tutusa tomai e Bran: miti miti uiga ese. I le miti, oe foliga mai e mafai ona vaʻaia muamua nisi o vaega o le taimi ua tuanaʻi ma le lumanaʻi. Faatasi ai ma lenei agavaʻa, ua avea ai oe ma tagata mataʻutia taʻutaʻua i le ogatotonu o tausaga ma foʻia le tele o mataupu.

sadsdfsf

Ua vaevaeina le taʻaloga i ni tusitusiga se fa: O le Leiloa Mataupu, O le Taʻelega o le Agaga, Mautu Talitonuga, ma Pogisa Susulu. O le faigata o tala e tasi e faʻasolo faʻasolosolo. Amata le app ma oe mafai ona amata le taʻaloga. I se tulaga masani, o leLe Faʻatuatuaga a Knight e le 'eseʻese mai faʻamatalaga talu ai. E faʻaaogaina e faʻamanino ai le sootaga i le va o latou e ala i le asia o nofoaga eseese, tagata, ma mea faitino.

dasfdh

Ae o le eseesega o le tulaga o le Le Faʻatuatuaga a Knight ua toetu. Muamua lava, o le faʻafanua ua vaevaeina i ni vaega se tolu: o le mumu tulaga e fai ma sui o faʻaaliga o loʻo ia te oe, o le lanumoana e fai ma sui o mea e te iloa ae e te leʻi mauaina, ma o le amio interface e mo tagata e te iloa ae e le iloa le nofoaga faʻapitoa.

sfsk

Aua neʻi galo lena i le Toesega Tusi Mea na Tutupu, e alu lemu le taimi. Soo se taimi e te fesili ai mo se tagata poʻo faʻasolosolo se aitema, o le a faʻaopopoina 5 minute ia, ma o le a alu 20 minute e alu ai i se fou nofoaga. Aua le manatu faʻatauvaʻa i le aafiaga ole taimi, ole auala lea e sau ai le butterfly effect. Taimi i le taʻaloga o le a faʻaosoina foi isi gaioiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se tasi o aitema na gaoia pe o se isi fasioti tagata tupu.

E lua mea e afaina ai le taimi: o le vave na e fofo ai le solitulafono, o le maualuga o le togi i le faaiuga o le taʻaloga; o tagata i le taʻaloga tausia taimi masani. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le vaeluaga o le po, e le mafai ona e asia ni mataitusi. O isi taimi, o tagata i le taʻaloga o le a le faʻatagaina oe e kolosi-suʻesuʻe ia faigofie, ma oe ono manaʻomia ni tupe totogi.

dsafsd

PAW Patrol

E pei ona fai mai le upu, e te faʻamoemoe i ou matua i le fale, au uo pe a e alu i fafo, ma lou uso i Paris (e leai se faʻaupuga faapena). I le taʻaloga, e toʻatolu ou aiga faʻatuatuaina na latou ausia ni matata eseese. I tulaga taʻitasi, e mafai ona e mauaina faʻailo lilo e ala i le fesili atu i ou aiga.

O lou tuagane o se monike i le monastery, o ia e atamai i le tele o pepa, o lea e mafai ai ona e mauaina o ia mo faʻailo e fesoʻotaʻi ma pepa; o lou uso o se faipisinisi o ia e atamai i oa eseese, o lea e mafai ai ona e fesili ia te ia mo faʻailo fesoʻotaʻi ma mea taua; o lou tuagane o se sipai, na te iloa tagata i matata eseese i Pale.

hn

I se faʻaopopoga, o loʻo iai se paʻaga taua i le taʻaloga-o le greyhound Parsifah. E mafai ona ia mauaina le ana le mea e ala i le sosogiina o le faʻamaoniga. A e suʻesuʻe e sogi se mea, o le a ia tali faʻapea: leai se manogi o le tagata; manogi ma tamoʻe i se tasi o latou; manogi ae le mafai ona iloa eseesega, ma isi

O le faʻaopopoina o taifau e foliga mai e aumaia ai le tele o le fiafia i le taʻaloga, ma e pei o loʻo i ai se sili atu fesoasoani. O le tulaʻi mai oParsifah foliga mai e faʻamautuina atili le autu: i le mamao 1400 tausaga, aunoa ma le fesoasoani a maualuga-tekonolosi, le maile foliga mai na avea ma se mamana mea faigaluega.

Moemiti i tua i Pale

Le taʻaloga Le Faʻatuatuaga a Knight ua i ai se faʻafouga epic i tulaga o faatufugaga, galuega, ma inisinia. E le gata o loʻo tumau le sili ona lelei autu masini, ae o loʻo faʻaopopoina foʻi ni mea mananaia e aumai ai tagata taʻalo se mea fou (e aunoa ma le faʻaleagaina).

Tala: O le tusiupu talavou na fasiotia i le potu potu, ma le filifili o mea fiafia na mafua ai ona matua faigata, ma faʻafefea ona atagia mai le iʻuga o se laʻititi i le taimi matua? O le taʻaloga e setiina ai le tala i totonu o Pale. O le a le ituaiga taulaga o Pale i le 1400 TA?

Ata: O le ata i le taʻaloga e matua alofagia lava. E ala i le moemiti pepa, foliga mai e mafai ona ou vaʻaia ata o ata. O le lelei faatufugaga tomai o valivali toefuatai le taua vaʻaiga i le taʻaloga mo le tagata taalo ma fesoʻotaʻi le faʻaaliga o le tala.

fdg

Galulue Faʻatasi: E ui lava o le taʻaloga na makaina 1-4 tagata, ou te manatu o tagata 2 e foliga mai o se fetaui lelei atoatoa. Eseese mai le sola ese taʻaloga e pei oSailiga tele ma Potu e Solaese Taimi Faʻatapulaʻa, Toesega mea na tupu Tusi e pei lava o se laupapa taʻaloga lomiga o le "Script Kill". E tele ona lala. Oe manaʻomia le tuʻu fesili ma fesuiaʻi mataitusi i tua ma luma. Ina ia maua sootaga talafeagai. O le mea lea, e manaʻomia le galulue faʻatasi, ma e tele tagata e manaʻomia e saili faʻailo. Ae o le tele o tagata o loʻo i ai, o le tele o tagata taʻalo o le a le lagona le aʻafia. Ma, o le taʻaloga i le va o le lua foliga mai o le sili sili ona atoatoa.


Taimi Post: Jul-31-2021